Preview Mode Links will not work in preview mode

Silviu Tolu Podcast Show

Nov 22, 2018

Am revenit la Silviu Țolu Podcast Show și în episodul cu numărul 21 (sau primul episod al celui de-al doilea sezon STPS) îi facem o vizită în studio fotografului Alex Gâlmeanu (@alexgalmeanu).

Mai mult decât volumul său de muncă, autenticitatea și calitatea fotografiilor, precum și inițiativele sale...


Jul 21, 2018

În ultimul episod din sezonul întâi la Silviu Țolu Podcast Show îl am alături pe carismaticul artist Jean Gavril (@jeangavril), despre care dacă nu ați auzit încă, veți auzi cu siguranță în viitorul apropiat, pentru că Jean este pus pe fapte mari, este un tip cool și are și talent cu carul.

Și pentru...


Jul 4, 2018

Invitatul meu din episodul al 19-lea este Hypno Hypnolescu aka Bogdan Moldoveanu (@hypnotronic), unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați regizori de videoclipuri muzicale și spoturi publicitare de pe la noi. Dacă sunteți familiarizați cu nume precum Deliric, Subcarpați, Golan sau de ce nu, Parov...


Jun 20, 2018

Invitatul din episodul cu numărul 18 este Răzvan Mercan, antreprenorul care stă în spatele brandului Monocult, cel mai cool brand de menswear de la noi, cu produse 100% autentice și Made in Romania.

Pe Răzvan (@razvanmercan) s-ar putea să îl știți dintr-un alt interviu pe silviutolu.com, care a fost mai mult...


Jun 4, 2018

În episodul cu numărul 17 îl am ca invitat pe Avram Laurențiu Achim, președintele Federației  Somelierilor din România, co-fondator la New Greek Wine și creatorul Savor HD.TV, un Web App de edutainment în domeniul gastronomiei.

Avram Laurențiu Achim: "Sommelierul este o interfață între lumea ezoterică a...