Preview Mode Links will not work in preview mode

Silviu Tolu Podcast Show

Dec 27, 2017

Pentru că este perioada sărbătorilor, am decis ca episodul cu numărul 6 să fie unul mai scurt.

În primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru că ați ascultat Silviu Tolu Podcast Show și să vă asigur că urmează și alți invitați de la care putem învăța ceva și de la care ne putem inspira în propria...


Dec 18, 2017

În episodul de astăzi stau de vorbă cu Răzvan Crișan, antreprenor în industria ospitalității și genul de om care nu face rabat de la principiile, de altfel sănătoase, pe care le are.

În episodul 5, el îmi povestește despre cum a creat, fără să vrea, zarvă la Unicef cu o scrisoare pe care le-a...


Dec 11, 2017

În episodul cu numărul 4 îl am ca invitat pe jucătorul de tenis Horia Tecău, un nume care cred că nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Printre cele mai importante reușite ale sale în domeniul sportiv se numără câștigarea turneului de dublu masculin la Wimbledon în 2015, și la US Open în 2017 împreună...


Dec 4, 2017

Invitatul meu în episodul #3 este un foarte bun prieten, Mihai Gabriel Botărel, creative director și co-founder al agenției RXM Creative în New York și cel care a câștigat în 2007 primul Leu la Cannes pentru România - cel mai important premiu din publicitate.

În episodul de astăzi, Mihai Botărel ne...


Nov 27, 2017

În Episodul cu nr. 2 vă prezint cea de-a doua parte a interviului meu cu Tibi Clenci. Dacă nu ați ascultat prima parte, vă recomand să o faceți, pentru a pune mai ușor lucrurile în context.

Găsiți notițele primului episod aici.

În episodul acesta vorbim despre ce înseamnă succesul pentru Tibi, dar și...